MERZİFON HABERLERİ

MERZİFON HABERLERİ Haberleri

MERZİFON'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU

MERZİFON

Merzifon'da yapılan operasyonlarda 7adres ve 4 araçta yapılan çalışmalar sonucunda toplamda 39 litre sahte içki ele geçirildi.

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ve Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda sahte içki ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. 
 

Edinilen bilgilere göre Merzifon'da  7 adres  ve 4 araçta yapılan operasyonda K.K., M.T., T.C. ve H.B. yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. 
 

Adreslerde yapılan aramalarda, K.K'nin ikametinde, satışa hazır durumda 20 litre sahte içki, muhtelif çaplarda tabanca mermisi, 1 adet beratta marka 7*65 ruhsatsiz tabanca, 3 adet kuru sıkı tabanca, farklı çaplarda tabanca şarjörleri ile  miktar uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu hap, M. T.'nin ikametinde, toplam 9 litre sahte icki ve imalatta kullanilan muhtelif malzeme, T.  C.'nin ikametinde 5 litre sahte içki,  H.B.'nin ikametinde ise 5 litre sahte sahte içki ve imalatta kullanilan muhtelif malzeme, 1 adet ruhsatsız 7*65 tabanca ele geçirildi. 
Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından, suç ve suçlularla mücadeleye yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Meryem ALTUNAY