Tarih: 28.02.2024 18:15

MERZİFON'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Facebook Twitter Linked-in

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ve Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda sahte içki ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. 
 

Edinilen bilgilere göre Merzifon'da  7 adres  ve 4 araçta yapılan operasyonda K.K., M.T., T.C. ve H.B. yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. 
 

Adreslerde yapılan aramalarda, K.K'nin ikametinde, satışa hazır durumda 20 litre sahte içki, muhtelif çaplarda tabanca mermisi, 1 adet beratta marka 7*65 ruhsatsiz tabanca, 3 adet kuru sıkı tabanca, farklı çaplarda tabanca şarjörleri ile  miktar uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu hap, M. T.'nin ikametinde, toplam 9 litre sahte icki ve imalatta kullanilan muhtelif malzeme, T.  C.'nin ikametinde 5 litre sahte içki,  H.B.'nin ikametinde ise 5 litre sahte sahte içki ve imalatta kullanilan muhtelif malzeme, 1 adet ruhsatsız 7*65 tabanca ele geçirildi. 
Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından, suç ve suçlularla mücadeleye yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Meryem ALTUNAY 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —