GÖBEL; “MÜCADELEMDEN VAZGEÇMEYECEĞİM”

GÖBEL; “MÜCADELEMDEN VAZGEÇMEYECEĞİM”

Merzifon ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (MERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Koray Göbel, Bakırköy Özgürlük Meydanında oturma eylemi başlattı.

MERDER Yönetim Kurulu Başkanı Koray Göbel, Bakırköy CHP ilçe tarafından yapılan meclis üyesi belirleme seçiminin ardından açıklanan listede kendisine yer verilmemesi üzerine oturma eylemi başlattı.

Dün Akşam saatlerinde Bakırköy Özgürlük Meydanında Oturma eylemine başlayan Koray Göbel ''Geçtiğimiz pazar günü yapılan ön seçimde sizlerin teveccühü ile 835 oy alarak 4. sırayı aldık. Aday tanıtım toplantısında "Ben değil, biz" sloganıyla yola çıkmıştık. Ancak bugün Partimizin Genel Merkezi'nde yapılan Bakırköy Belediye Meclisi üyeleri listesinde adımın yer almaması beni derinden üzdü. Ben kendimi siz değerli parti üyelerine emanet etmiştim ve bu 835 oya emanetinize sahip çıkmak adına, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda bir basın açıklaması ve demokrasiye saygı için oturma eylemi başlattım. Hiçbir seçmenimizin aklında kalmasın ki, bu hata düzeltilene kadar asla ve asla mücadelemden vazgeçmeyeceğim. Hak ve hukukun üstünlüğüne, demokrasiye inanan tüm parti üyelerimizi ve örgütümüzü Bakırköy Özgürlük Meydanına davet ediyorum. dedi 

Meryem ALTUNAY